Onze diensten Benieuwd naar onze diensten? Lees dan hier meer over alle diensten die wij leveren.

Boren

Boren is een kwestie van perfectie! Gaten boren in steen, gewapend beton, natuursteen of asfalt moet altijd nauwkeurig gebeuren.

Frezen

Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij frezen van wanden en vloeren. Het frezen en zagen van sleuven en het hakken en frezen van gleuven vallen binnen onze expertise.

Zagen

Wij zijn al jarenlang dé specialist voor het betonzagen van wanden en vloeren. Wij werken met verschillende zagen om tot het perfecte resultaat te komen.

Slopen

Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. De sloopwerkzaamheden dienen vakkundig en secuur te worden uitgevoerd. De sloopwerkzaamheden kunnen bestaan uit kleinere werkzaamheden en uit de sloop van complete gebouwen of terreinen.

Bevestigingstechniek

Veiligheidsrisico’s zijn overal. Uw kantoor, school of huis loopt in meer of mindere mate risico met de aanwezigheid van kostbare apparatuur, goederen of  belangrijke administratie. Wij helpen u hiermee.

Verankering

Het aanbrengen van draadstangen en wapeningsstaven is een onderdeel die wij als geen ander verstaan. In goed overleg wordt bepaald welke methode het meest geschikt is.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 SERVICE
Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

SNEL SCHAKELEN
Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.

HULP IN NOOD
Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar.

DIRECTE OPLOSSING
U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

ADVIES OP MAAT
Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.

BETAALBAAR
Onze prijzen zijn concurrerend en we werken hard voor onze klanten. Dat maakt dat wij een betaalbaar bouwbedrijf zijn. Het moet simpelweg leuk voor uw portemonnee zijn om een klus te laten uitvoeren door vakmensen.

Vragen? Bel ons via: 0614402005

U neemt contact met ons op en maakt uw wensen en ideeën kenbaar. Wij plannen een afspraak om bij u langs te komen om de locatie te bekijken, uw wensen en ideeën nader te bespreken en u hierin te adviseren. We nemen samen de mogelijkheden door en zetten deze dan om in concrete plannen.